Gestió cultural i Internet

Alguns projectes de gestió cultural que he dut a terme en l’àmbit d’Internet:

IgersMap, el primer mapa del món creat per i per a instagramers
Creació i desenvolupament de l’IgersMap des de la Comunitat Oficial d’Instagramers del Camp de Tarragona, un projecte que pretén mostrar les ciutats des dels ulls dels usuaris de la xarxa social Instagram. El primer mapa creat, IgersMapTGN, ha recollit, d’una manera totalment participativa, els punts de la ciutat que els instagramers recomanen als visitants per fer bones fotos de Tarragona.

El Batec del Temps, patrimoni i art
Desenvolupament d’aquest projecte 3.0, que vol utilitzar el medi d’Internet per explicar el patrimoni des de la mirada i la interpretació dels creadors contemporanis. La seva finalitat és parlar de la història d’una manera més emocional i participativa. (Ajuntament de Tarragona)

Territoris Creatius, Espai dels creadors del Camp de Tarragona
Gestió de la comunitat d’aquesta plataforma virtual, que tenia l’objectiu de difondre i impulsar la tasca dels creadors del Camp de Tarragona en els diversos àmbits artístics: arts visuals, arts escèniques, literatura i música. (Serveis Territorials de Cultura a Tarragona i Universitat Rovira i Virgili, 2009-2011)

Pin i Soler: 8 cruïlles. Tarragona, itineraris literaris (sèrie TopoGrafies)
Exposició virtual realitzada a partir de la mostra presencial, en què 8 fotògrafs reinterpren visualment i des de la contemporaneïtat alguns dels llocs de Tarragona escrits per Pin i Soler.  (Ajuntament de Tarragona, Serveis Territorials de Cultura a Tarragona i Lletra – Universitat Oberta de Catalunya)

Tinta negra
Direcció de dues temporades de Tinta negra, espai televisiu de divulgació de la literatura del Camp de Tarragona, amb entrevistes a escriptors, reportatges realcionats amb el fet literari, recomanacions d’altres lectors… (La Bífida Produccions, Ajuntament de Tarragona, Ajuntament de Reus, Diputació de Tarragona, Caixa Tarragona, APELLC, Canal Reus i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya)

Concurs de Podcasts Poeticoartístics
Convocatòria i gestió de les 2 edicions d’aquest concurs literari innovador emmarcat en el cicle d’accions poètiques de La Pell del Llavi, que reinterpretava la poesia des del seu punt de vista sonor. (Ajuntament de Tarragona, La Pell del Llavi, Oasi, Katalitza.com, Podcatalà i Podcastellano)

Fes un clic literari!
Activitats virtuals de creació literària dissenyades i gestionades paral·lelament a l’organització dels actes presencials de la Tardor Literària de Tarragona: concursos literaris, construcció col·lectiva de textos, cadàvers exquisits virtuals, activitats temàtiques participatives, fòrums sobre lectura i temes al votant de la literatura… (Ajuntament de Tarragona)

Els porto dins (Divertiments al vol), d’Olga Xirinacs
Exposició virtual d’il·lustracions i textos de l’escriptora tarragonina Olga Xirinacs, programada paral·lelament a la Tardor Literària de Tarragona. (Ajuntament de Tarragona)

Si seus al marge. Poesia visual de Gabriel Guasch
Exposició virtual de poemes visuals de l’escriptor vallenc Gabriel Guasch, programada paral·lelament a la Tardor Literària de Tarragona. (Ajuntament de Tarragona)

Webs d’escriptors del Camp de Tarragona
Arquitectura i documentació dels webs dels escriptors del Camp de Tarragona que complementaven les Trobades d’Escriptors presencials. (Ajuntament de Tarragona i col·lectiu ESCAT, Escriptors del Camp de Tarragona).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s