Creació de continguts i comunicació 3.0

Alguns dels projectes que he dut a terme en l’àmbit de la comunicació 2.0 són els següents:

#FandeTGN
Des del començaments de 2014, implantació de la campanya #FandeTGN en el marc de l’estratègia comunicativa 3.0 de les conselleries de Cultura i Festes i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona. L’objectiu: incentivar les recomanacions culturals entre els ciutadans i la comunitat i donar-los la veu per compartir la cultura des de diversos punts de vista. Dins de la campanya s’han previst diverses accions: el butlletí electrònic mensual, la #BlogosferaTGN, l’Storify setmanal ‘Som fans de TGN’ i el concurs fotogràfic.

T/2012
Coordinació i desenvolupament del projecte digital de Tarragona 2012, Capital de la Cultura Catalana, format pel un webblog, 7 xarxes socials (facebook, twitter, google +, flickr, youtube, tumblr i instagram) i un butlletí electrònic, Públics 2012. (Ajuntament de Tarragona)

Lletres Tarragona
Gestió i dinamització de les xarxes facebook i twitter de Lletres Tarragona, espais de conversa i informació sobre les activitats literàries impulsades per l’Ajuntament de Tarragona i pels agents culturals de la ciutat. (Ajuntament de Tarragona)

Newsletter Domo-A
Redacció dels continguts del newsletter de primavera de 2011 de Domo-A, empresa de disseny, tecnologia i estratègia: el newsletter conté articles sobre art, noves tecnologies, xarxes socials, disseny, audiovisual i literatura.

Territoris Creatius, Espai dels creadors del Camp de Tarragona
Fins al setembre de 2011, gestió i dinamització del web, el blog, el facebook, el twitter, el linkedin, l’instagram i el flickr d’aquesta plataforma virtual, que tenia l’objectiu de difondre i impulsar la tasca dels creadors del Camp de Tarragona en els diversos àmbits artístics: arts visuals, arts escèniques, literatura i música. (Serveis Territorials de Cultura a Tarragona i Universitat Rovira i Virgili)

Full de Cultura dels Serveis Territorials
Arquitectura i redacció del Full de Cultura quinzenal dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona. (Generalitat de Catalunya)

Streaming de tallers i cursos de gestió culturals
Retransmissió en directe via twitter dels continguts dels tallers de gestió cultural organitzats pels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona. (Generalitat de Catalunya)

Cinc sentits, cinc novetats
Redacció del butlletí electrònic d’actualitat literària de la Unitat de Lletres de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona. (Ajuntament de Tarragona)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s