Art i Internet: projectes en el medi. 1.Domo-A

A l’article “L’espai digital: ‘mitjà’ per a l’art i ‘medi’ creatiu”, que he publicat recentment a la revista d’art i pensament contemporani Artiga (núm. 19), he destacat diversos projectes relacionats amb les arts visuals en què les funcionalitats pròpies de l’entorn 2.0 influeixen en el discurs. Les persones que els desenvolupen, doncs, no pensen únicament aquest context com a suport de difusió, sinó com a motor i idea.

A partir d’avui els aniré compartint també al meu blog de manera desglossada. Avui començaré amb el projecte que l’empresa DOMO-A desplega a les xarxes socials, un treball constant que ja fa temps que s’obre camí amb fermesa i que la distingeix clarament d’altres empreses de disseny gràfic.


DOMOA1DOMO-A: @domoa_es i @Domo_art

DOMO-A entén prefectament el que és el territori d’afinitats i, a partir de la constel·lació de Tumblr i xarxes socials que manté diàriament (Twitter, Facebook, Pinterest i Instagram), teixeix una proposta conceptual especialitzada. Aquesta empresa de disseny, estratègia i tecnologia, més enllà de limitar-se a mostrar-hi els treballs, utilitza l’entorn 2.0 per fer una feina molt acurada de mediació i hi perfila la seva aposta creativa a partir de recomanacions d’art i cultura, disseny, tipografia, fotografia, innovació, moda i noves espècies artístiques.
http://domoa.tumblr.com/

[Podeu aconseguir la revista Artiga als punts següents de distribució:
Tarragona: CA Tarragona Centre d’Art, Museu d’Art Modern, Antiga Audiència, Tinglado 1 Port de Tarragona, CaixaForum Tarragona, Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Centre d’Estudis de la Imatge, URV Departament Història de l’Art, Serveis Territorials de Cultura Generalitat. Reus: Galeria Artloft, Galeria Antoni Pinyol, Centre de Lectura, Centre d’Art Cal Massó, Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus. Amposta: Lo Pati. Centre d’Art Terres de l’Ebre, Escola d’Art ESARDI. Tortosa: Escola d’Art i Disseny de Tortosa. Valls: Museu de Valls – El Vendrell: Galeria Camila Pérez – Cambrils: Centre Cultural Municipal.]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s